Din musik – din framgång!

Med klar vision av att Sverige besitter några av de mest fantastiska musikerna i världen hävdar vi att vi inte har hört det bästa än. Ständigt på jakt efter ny musik att beundra är det med podcastens ambition att hitta och hjälpa de band vi uppskattar så framgången blir likgiltig med begåvningen.

Nedan kan ni läsa om vad vi i det stora hela kan erbjuda med en medverkan i vår podcast.

Analyser

Personliga men objektiva omdömen

När er musik blir antagen av vår podcast kommer vi att lyssna på era låtar och ge våra personliga men objektiva omdömen. Vi kommer att analysera vad som gör er unika, ge anledningar till varför just ni borde ha tusentals streams på Spotify och även komma med konstruktiv kritik i den mån det går med förhoppningen att det kan hjälpa er på vägen.

Publicitet

Nå ut till fler lyssnare

All publicitet är bra publicitet brukar folk argumentera för, och i viss grad stämmer det. Förutom att få våra åsikter om er musik kommer ni nå ut till alla våra lyssnare och oavsett vad vi har att säga kommer det finnas folk som lyssnar och blir intresserade av er konst. Vi har dessutom en Spotify-lista där er musik kommer att finnas tillgänglig så våra lyssnare enkelt kommer hitta er musik.

Fokus

Fullt fokus på er och er konst

Vi vill göra allt vi kan för att få fram vad ni uttrycker med er musik. I samband med ert segment i ett avsnitt ser vi till att vara väl förberedda och inlyssnade på ert projekt. Vi väljer ut två låtar ur er katalog som vi tycker representerar helheten och diskuterar utifrån det.


Låt oss höra er musik!