14. Muma (del två)

Mehmet som kapellmästare i jazzinfluerade Muma gästar äntligen studion för att delta i djupdykande samtal – allt från hans egen musikaliska bakgrund till hans tankesätt kring att producera och släppa musik offentligt idag. Hans process kring att vara kreativ i musikens värld formar många intressanta diskussioner och Mehmet visar upp en stark och klok insikt i vad hans mål med sitt skapande är. Med en akustisk gitarr avslutas avsnittet på ett fint sätt när Mehmet tar en Muma-låt och framför den avskalat live.

Avhandlar även: Om Tool släpper nytt och baserar det på en klassiker, om Elvis Presley återuppstår som hologram, om Thom Yorke och Trent Reznor får teama upp med David Fincher, Fear Factory och Fear Factor, pandemins konsekvenser på kulturliv som vi är vana vid, Noice släpper ny låt med hjälp av fansen, Killer Be Killed är äntligen tillbaka och vi har äran att lyssna på outgivna låtar av Muma.

MUMA:
Spotify | Facebook | Instagram | Soundcloud

PATREON
Stötta gärna vår verksamhet och bidra till att utveckla vårt koncept. Som tack får du bland annat ta del av ett extra avsnitt i månaden.
http://patreon.com/nevertooloud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: